Kávés desszert a vasárnapi ebéd után mindenkinek jólesik,
Egy értékesítési képzésen kóstoltam elsőként ezt a finomságot, rengeteg ízben létezik mégis a kávés lett a kedvencem
Elkészítése egyszerű
A 5dl tejszínt felmelegítjük, hozzáadjuk egy csomag zselatin fixet, két csomag vaníliás cukrot és teáskanálnyi aromát ami lehet Jamaikai rum, kókusz vagy vanília, végül pedig fél tasak DXN Lingzhi Black Feketekávét.
A pudingformának használt kávés poharakat kivajazzuk, beleöntjük a tejszínből főzött Kávés Panna cotta krémet, majd hűtőbe tesszük néhány órára. amint megszilárdult a tetejére készítünk a maradék DXN Lingzhi Black kávéból és Keserű csokoládéból olvasszuk össze kevés méz és víz hozzáadásával majd ismét tegyük a Hűtőbe míg fogyasztásra nem kerül az ideje ennek a tökéletes könnyed kávés desszert költeménynek.