Érték-őr Kávékör

Érték-őr Kávékör

Kávés desszert: Coffee' Panna cotta

2015. december 06. - Zoltán Sándor Erdélyi

esspresso_pannacotta.JPGKávés desszert a vasárnapi ebéd után mindenkinek jólesik,

Egy értékesítési képzésen kóstoltam elsőként ezt a finomságot, rengeteg ízben létezik mégis a kávés lett a kedvencem

Elkészítése egyszerű

 A 5dl tejszínt felmelegítjük, hozzáadjuk egy csomag zselatin fixet, két csomag vaníliás cukrot és teáskanálnyi aromát ami lehet Jamaikai rum, kókusz vagy vanília, végül pedig fél tasak DXN Lingzhi Black Feketekávét.

A pudingformának használt kávés poharakat kivajazzuk, beleöntjük a tejszínből főzött Kávés Panna cotta krémet, majd hűtőbe tesszük néhány órára. amint megszilárdult a tetejére készítünk a maradék DXN Lingzhi Black kávéból és Keserű csokoládéból olvasszuk össze kevés méz és víz hozzáadásával majd ismét tegyük a Hűtőbe míg fogyasztásra nem kerül az ideje ennek a tökéletes könnyed kávés desszert költeménynek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertek-or-kavekor.blog.hu/api/trackback/id/tr58079738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása